Sportschool Vught

Als je in Vught of in de omgeving woont en je zoekt een compacte sportschool die veel te bieden heeft ben je bij Lien Klerks aan het goede adres. Het is een sportschool die makkelijk te bereiken is met de auto aangezien het aan de A65 ligt. Daarbij zijn er ook genoeg parkeermogelijkheden. Als het om sporten gaat zijn er ook verschillende voordelen. Je kan namelijk zowel individueel, in duo’s of in groepen trainen. Je kan deze verschillende mogelijkheden dan ook zelf uitproberen en kijken welke het beste bij jou past. Individueel sporten kan de beste optie zijn als je zelf je persoonlijke doel wilt halen en je genoeg motivatie hebt. Als deze motivatie echter ontbreekt kan een partner enorm helpen om resultaten te gaan zien. Als je daarentegen sport voor een actieve levensstijl gecombineerd met de gezelligheid van mensen om je heen past een groep het beste bij jou. Naast het aantal personen zijn de mogelijkheden van trainingsopties eindeloos. Je kan deelnemen aan de populaire personal trainingen, de yoga lessen en pilates. Daarnaast is boksen ook een populaire mogelijkheid om actief te worden of te blijven. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor zowel jong en oud, namelijk de speciale kids trainingen en de 60+ trainingen. Verder zijn de faciliteiten in de gym uitstekend. Deze sportschool is niet te groot met uitstekende machines en attributen van zeer goede kwaliteit. Hoge kwaliteit en de optie van verschillende attributen is belangrijk aangezien je zo sneller resultaten gaat zien. Dus als je nu uit Vught of uit de omgeving van Vught komt dan is dit de perfecte sportschool voor jou met ruim aanbod van verschillende sporten en de mogelijkheid om zowel alleen, in duo’s of in groepen te trainen. Wat houd je nog tegen? Schrijf je snel in en dan gaan samen hard werken om richting jouw einddoel te gaan!

Fitness Vught

Sporten is of kan een van de hoekstenen van het leven van veel mensen zijn. Een manier om dit te bereiken is door fitness. Hiervoor ben je bij Lien Klerks sport en voeding aan het juiste adres. Dit is een sportschool die makkelijk te bereiken is vanuit Vught met vele parkeermogelijkheden. Mijn sportschool biedt ook vele mogelijkheden op het gebied van sporten. Fitness is een van deze mogelijkheden. Met deze manier van sporten kun je een actieve levensstijl combineren met je eigen keuzes. Je kan dan ook zelf of met behulp van mijn advies je eigen oefeningen kiezen die gebaseerd kunnen worden op verschillende spiergroepen. Verder heb je dus ook de mogelijkheid om je gehele lichaam te trainen. Hierbij wordt vaak gebruik van een trainingsschema gemaakt. Dit is belangrijk aangezien je zo verschillende dagen van de week verschillende spiergroepen kan trainen. Deze schema’s bestaan vaak uit oefeningen voor schouder, borst, rug, buik, biceps, triceps en benen. Dit is natuurlijk volledig gebaseerd op je eigen doel en voorkeur. En dit zal dus ook resulteren in je eigen vorm van je groei van spieren en uithoudingsvermogen.

Naast fysieke voordelen zijn er nog andere pluspunten. Het actief bezig zijn gecombineerd met het zien van resultaat zal zorgen voor een beter zelfbeeld. Ook zal je een gezondere levensstijl opbouwen door middel van fitnessen, zowel fysiek als voedingswijs. Outdoor fitness is ook andere manier om een gezondere levensstijl te creëren door de frisse buitenlucht. Verder zal je stress ook verminderen doordat fitness kan voelen als een uitlaatklep wat je aandacht zal verleggen. Ook bouw je natuurlijk een routine op door middel van bijvoorbeeld een trainingsschema, wat kan helpen bij het verminderen van stress. Fitness kan je dus zowel fysiek als mentaal helpen en kan dus ervaren worden als een hele belangrijke factor van iemands leven. Als jij dit nou ook wilt ervaren schrijf je dan in bij Lien Klerks sport en voeding en probeer het uit!

Bootcamp Vught

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om het actieve aspect van je leven de juiste aandacht te geven. Een van de bekende en populaire manieren om dit te doen is met een bootcamp. Een bootcamp is een effectieve vorm van sporten met vele voordelen. Een van deze voordelen is dat het zowel een fysieke als mentale training. Het is namelijk een intensieve vorm van trainen die een vorm van doorzettingsvermogen en mentaliteit vergt. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om een boxing bootcamp te doen. Deze manier van sporten vraagt zowel fysiek iets van je als mentaal. Verder is het een full-body workout die in een uur wordt uitgevoerd. Een bootcamp is dus zeer effectief waarbij resultaten dan ook relatief snel gezien worden. Doordat het zowel mentale als fysieke eisen stelt is het zeer motiverend dat het in een groep wordt uitgevoerd. Hierdoor kun je ervoor kiezen om alleen deel te nemen of met een partner als dit jou helpt. Uiteindelijk maakt dit echter weinig verschil aangezien jij je eigen doel hebt die jijzelf moet bereiken zonder iemand anders. Naast de zowel fysieke als mentale voordelen is een ander voordeel de plaats. Een bootcamp wordt namelijk uitgevoerd in de buitenlucht. Dit is goed voor de gezondheid en helpt je als je zelf vindt dat je niet genoeg buiten bent. Doordat het buiten is, is het wisselen van locaties erg makkelijk waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hierdoor is het makkelijk om verschillende spiergroepen te trainen op verschillende manieren. Dit zorgt voor veel diversiteit en houdt het sporten leuk. Ook zal ik je op een positieve en motiverende manier coachen om zo het beste uit jou en je prestaties te halen. Ik kan je dus professioneel op verschillende manieren helpen. Door deze professionele ervaring zal de effectiviteit van een bootcamp zorgen voor snelle resultaten. Dus als je nu uit Vught of uit de omgeving komt is Lien Klerks sport en voeding precies iets voor jou. Door middel van de bootcamp kunnen wij samen werken aan jouw doel!

Yoga Vught

Als je op zoekt naar Yoga lessen in de omgeving Vught ben je bij mij aan het goede adres. In mijn trainingsstudio geef ik wekelijks Yoga groepslessen waarvoor ook jij je kan inschrijven. Bij Lien Klerks training en voeding kan je terecht voor tal van verschillende wekelijkse groepslessen waarin de focus ligt op ontwikkeling van verschillende spiergroepen en/of de opbouw van conditie en uithoudingsvermogen.

Yoga ontstond ruim 5000 jaar geleden in India en heeft sindsdien zijn weg naar Europa gevonden. De populariteit van Yoga neemt de laatste jaren alleen maar verder toe, en steeds meer aftakkingen van Yoga vinden hun weg in ons dagelijks leven zoals Yin Yoga en Hot Yoga. Veel andere sporten worden echter, vaak ten onrechte, met Yoga vergeleken waarvan Pilates en Zumba wellicht de beste voorbeelden zijn. Alhoewel Pilates enige overeenkomsten met Yoga heeft, is Zumba een compleet andere sport, met vrijwel geen gelijkenissen met Yoga. 

Zumba is een Zuid-Amerikaanse voor van dans met een vele malen hogere intensiteit. Indien Zumba iets is wat je interesseert, is mijn Fit-and-fun les wellicht iets voor jou! Deze op Zumba geïnspireerde les bestaat uit choreografieën op muziek en is er ook speciaal voor kids. Yoga heeft diverse doelen, maar het hoofddoel is het verbeteren van de mentale gesteldheid in zijn geheel. Enkele van de bekende effecten van Yoga zijn verminderde stress, verbeterde nachtrust, pijnverlichting en betere bloedcirculatie. Sommigen kiezen Yoga puur voor de lichamelijke beweging, en de lichamelijke voordelen die het met zich meebrengt. Denk hierbij aan toegenomen kracht voor bepaalde spiergroepen en meer lenigheid. Innerlijke rust is misschien wel het meest bekende gevolg van Yoga en daarbij de grootste motivator voor velen om voor Yoga te kiezen.

Lijkt het je iets om bij Lien Klerks te sporten en denk je dat Yoga het best bij je past? Of ben je specifiek op zoek naar een locatie voor Yoga Vught en omgeving, neem dan contact op wie weet lig je deze week nog op een Yogamat in mijn trainingsstudio!

Pilates Vught

Voor Pilates Vught of omgeving Vught zit je bij Lien Klerks training en voeding goed. Met 8 verschillende soorten wekelijkse groepslessen, en tal van personal training mogelijkheden, is er in mijn trainingsstudio voor ieder wat wils. Afhankelijk van jouw sportieve doelen en wensen gaan we samen op zoek naar het type workout dat het beste bij je past. Indien je verschillende sporten wil proberen of aan meerdere groepslessen wil deelnemen kan je ook hiervoor eenvoudig een abonnement afsluiten.

Pilates is een van de grootste trends van de laatste jaren, ondanks het feit dat de sport al ruim 75 jaar bestaat. De heer Pilates formuleerde deze bewegingsvorm kort na de oorlog met het doel oorlogsveteranen te kunnen helpen, maar inmiddels wordt Pilates door tal van verschillende mensen beoefend. Het grootste doel van Pilates is het vinden van een balans tussen geest en lichaam, en het leren aansturen van je lichaam met de kracht van je geest. Alhoewel Pilates door velen wordt gezien als een bewegingsvorm die zich puur op het mentale welzijn richt, zijn er enorme fysieke voordelen verbonden aan het uitoefenen van Pilates. Nog meer dan bij bijvoorbeeld Yoga, bestaan Pilates workouts tevens uit tamelijk fysiek zware oefeningen, waarbij de focus niet zozeer ligt op het ontwikkelen van kracht, maar des te meer op het trainen van balans, coördinatie en ademhaling.

Voor Pilates trainingen in de omgeving Vught is Lien Klerks dus bij uitstek geschikt. Indien je twijfelt of Pilates voor jou is weggelegd, en of het de beste fit is voor jouw sportieve doelen, kan je altijd vrijblijvend een afspraak plannen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Een abonnement afsluiten voor groepslessen kan eenvoudig online via mijn webshop, maar bij vragen of twijfels kan je altijd contact opnemen! Ik hoop je snel in mijn Pilates les terug te zien!

Personal Training Vught

Personal training is een van de populaire mogelijkheden om te gaan trainen in mijn sportschool. Dit is namelijk een effectieve en kwalitatieve manier van sporten. Je maakt bij PT namelijk kennis met heel veel verschillende manieren van sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een crosstrainer en boksen om je uithoudingsvermogen te verbeteren of zeer kwalitatieve gewichten om je kracht te verbeteren. Verder kun je kiezen voor een individuele Personal Training of je kan trainen in kleinere groepjes als je je daar fijner bij voelt. Dit ligt natuurlijk aan je eigen persoonlijke voorkeur en je persoonlijke ervaring met het trainen. Een ander voordeel van het sporten door middel van een Personal Training is de manier. Deze manier is namelijk zeer effectief en professioneel aangezien ik al veel ervaring heb waardoor jij niet vanaf nul hoeft te beginnen. Dit is ideaal voor de mensen die snel resultaat willen zien door middel van zeer kwalitatieve en effectieve begeleiding. Dus als je in de omgeving van Vught woont en je wil graag beginnen met sporten maar wel gelijk op de goede manier is mijn sportschool, Lien Klerks sporten en voeding, helemaal iets voor jou. Met jouw motivatie en met mijn ervaring kunnen we samen naar jouw einddoel!

Boksen Vught

Boksen is een van meest populaire sporten, al dan niet de populairste sport, als het gaat om conditie opbouw of het verbeteren van uithoudingsvermogen. Indien je zoekt naar een geschikte locatie om te boksen in Vught of omgeving Vught, kan je in mijn trainingsstudio terecht. Lien Klerks training en voeding, op slechts enkele kilometers van Vught, biedt verscheidene boks trainingen.

De enorme intensiviteit van de verschillende boks disciplines maakt dat boksoefeningen ideaal zijn in zowel conditionele Personal Trainingen, als groepslessen en Bootcamp work-outs. Ik bied dan ook een Boxercise groepsles en speciale Boxing Bootcamp aan waarin je wekelijks in een groep kan werken aan je bokstechnieken, of gewoon even helemaal kapot kan gaan. De intensiviteit van boksen maakt deze sport niet alleen fysiek enorm effectief, maar maakt ook dat je je hoofd even helemaal leeg kan maken. Velen kiezen dan ook voor boksen wegens de mentale voordelen die het met zich mee brengt.

Boksen kan zowel individueel, met behulp van een bokspaal, als onderling met het gebruik van zogenaamde Bokspads. Het gebruik van bokspads maakt dat de oefeningen diverser, intensiever en vaak leuker worden. Afhankelijk van je sportieve doelen en wensen kunnen niks disciplines op verschillende wijze in work-outs worden geïmplementeerd. Wil je boks technieken leren of trainen voor een boks wedstrijd? Of wil je boksen combineren met andere oefeningen om de intensiteit en afwisseling in je trainingen een extra boost te geven? Of zoek je wellicht een manier van sport waarin je je frustraties of emoties kwijt kan? Voor dit alles kan je bij Lien Klerks terecht. Neem contact op of plan vrijblijvend een afspraak om meer te leren over de diverse mogelijkheden. Samen zoeken we wat het beste bij je past en hoe we je doelen zo snel mogelijk kunnen realiseren. Lien Klerks is de perfecte optie als je op zoek bent naar een locatie om te boksen in Vught en omstreken!

Lien Klerks Training en Voeding| Achterstraat 59, 5268 EB Helvoirt KvK: 69058709 | BTW: NL002401756B40

Door gebruik te blijven maken van de website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. De standaard cookie settings op deze website zijn geconfigureerd op "cookies toestaan" voor de beste browsing ervaring te geven. Als je gebruik wil blijven maken van de website zonder deze instellingen aan te passen klik dan op 'Accepteren' dan ga je hiermee akkoord.

Sluiten